Petrece Noaptea de Sanziene in Gradina din Parc Moghioros

Va invitam VINERI, 23 iunie, la Deschiderea Oficiala a singurei terase din incinta Parcul Drumul Taberei - Moghioroș - Moghioroș, acum cu un nume nou si o noua infatisare: Gradina din Parc!
Va asteptam cu hamace in gradina, muzica LIVE cu Lipscani Band de la orele 18:00, preparate savuroase de la pizza in cuptor lemne, burgeri, coaste de porc BBQ la salate fresh si deserturi usoare, insotite de o gama larga de bauturi, limonada casei, cocktailuri, vinuri si bere la draught!
Dupa o degustare de vinuri speciala Aurelia Visinescu Wines , intr-o adevarata oaza de liniste si verdeata, spectacolul serii va fi dublu: live cooking si live music!
Pentru toate tinerele domnisoare oferim flori de sanziene prinse in coronite, respectand o frumoasa traditie romaneasca populara, arhaica, pentru aceasta data cunoscuta drept "Noaptea de Sanziene".
Rezervari la 0733 912 005


Vineri seara, 23 iunie, chiar in "Noaptea de Sanziene" am deschis terasa din mijlocul Parcului Dr. Taberei - Moghioros, pentru sezonul 2017, cu un nou concept intr-o atmosfera calda si prietenoasa cu preparate savuroase specialitatea casei, vinuri alese, muzica de calitate, flori de gradina si de sanziene si multe surprize.
In aceasta seara, ne adunam in #gradinafermecata!
De Sanziene ne relaxam in natura, chiar in mijlocul parcului, in hamace, pe iarba, la mese, cu un Chardonnay rece, degustare de la Aurelia Visinescu Wines ...Live cooking cu Chef Hristu Prevenda si Live Music cu Lipscani Band!
"Noaptea de Sanziene" la Gradina din Parc - Deschiderea Oficiala LIVE band
A fost o seara minunata in mijlocul naturii, cu prieteni la taifas in gradina, pe iarba, in hamace, la mese, cu oameni frumosi, mereu cu zambetul pe buze, cu muzica de calitate Lipscani Band, preparate savuroase specialitatea casei, degustare Aurelia Visinescu Wines .....o seara animata cu o atmosfera deosebit de placuta.
Va multumim si va mai asteptam la Gradina din Parc!
Coronite pentru tinerele domnite, simboluri ale dragostei si bucuriei in noaptea de Sanziene la Gradina din Parc.
#varaMagica #gradinafermecata #deschidereaoficiala24,99 lei Gradina din Parc
35,00 lei Hot Deal
3+1 Hot Deal

Oferta Gradina din Parc

Cafea

Espresso, cappuccino, cafe latte, nescaffe frappe.

Bauturi alcolice

whiskey, vodka, rom, tequila, liqueur, cockteils.

Bere

la draft, doza sau sticla.

Bauturi racoritoare

pepsi, mirinda, seven up, lipton, prigat, granini, limonada.

Gratar

mititei, carnaciori oltenesti, weisswurst, cartofi prajiti.

Pizza

margherita, capriciosa, quattro stagioni, siciliana.

Meniu Gradina din Parc Moghioros

Suntem la un singur click distanta, descarca meniul nostru

Despre Gradina din Parc

Gradina din Parc face parte din complexul modern "Magic Place PARC" ce detine in prezent un strand (Magic Summer Waves), un centru de evenimente cu 2 sali tip ballroom (Magic Place Parc Events), un bistro cu terasa pe 3 nivele (Magic Bistro) si cel mai mare loc de joaca din Romania (Magic Playground), in imediata apropiere a parcului Moghiros. Situata pe trei nivele de terasa chiar in incinta parcului Moghioros, este cea mai buna alegere pentru toti cei care doresc cateva momente de relaxare sau cauta un loc linistit si racoros pentru reuniuni cu prietenii. Departe de praful si galagia strazii, ferit de aglomeratia si traficul urban, Gradina din Parc reuseste sa te ademeneasca la umbra copacilor parcului Moghioros chiar si in cele mai toride zile ale verii datorita farmecului mobilierului din lemn alb, decorului minimalist si sortimentelor speciale de cafea. Si bineinteles, aici vei putea savura aceeasi limonada pe care o iubesti sau acel cocktail servit cu prietenie cu care te-ai obisnuit. La ultimul nivel al terasei se afla si un cuptor din caramida pentru pizza si un grill care te face sa te astepti ca in orice moment sa inceapa un garden party cu gratar. Muzica din surdina se aude clar pe terasa si se imbina impecabil si armonios cu ciripitul pasarilor...sa nu uitam ca ne aflam in centrul celui mai mare parc din sectorul 6 al capitalei

Galerie foto