Petrece Noaptea de Sanziene in Gradina din Parc Moghioros

Gradina din Parc va propune in ciclul SERI LIVE in Gradina din Parc - un poiect de vara Magic Place Parc - o noua seara pe ritmuri acustice si vibe-uri pozitive, alaturi de Tiberiu Albu, castigatorul Vocea Romaniei si Angus Mihai (chitara).
VIntr-o seara calduroasa de vara ne relaxam cu prietenii la un LIVE rock in gradina cu hamace, savuram un meniu special cu preparate grill, gourmet hamburger-ul casei si oferte la bere.
Va invitam, Inconjurati de prieteni, sa degustam impreuna un pahar de rose Syrah in ambientul natural al parcului, in mireasma ierbii si a florilor din gradina de vara, vineri 14 iulie.
Rezervarea este recomandabila: 0733 912 005


Seara rock, muzica live, castigator Vocea Romaniei, natura, cer liber, aer curat, verdeata, flori, hamace, gradina, preparate grill, salate usoare, limonada rece, bere si mai rece, vin Chardonnay si Syrah, familie, prieteni, zambete... suficiente motive sa iti rezervi acum seara de vineri in Gradina din Parc.24,99 lei Gradina din Parc
35,00 lei Hot Deal
3+1 Hot Deal

Oferta Gradina din Parc

Cafea

Espresso, cappuccino, cafe latte, nescaffe frappe.

Bauturi alcolice

whiskey, vodka, rom, tequila, liqueur, cockteils.

Bere

la draft, doza sau sticla.

Bauturi racoritoare

pepsi, mirinda, seven up, lipton, prigat, granini, limonada.

Gratar

mititei, carnaciori oltenesti, weisswurst, cartofi prajiti.

Pizza

margherita, capriciosa, quattro stagioni, siciliana.

Meniu Gradina din Parc Moghioros

Suntem la un singur click distanta, descarca meniul nostru

Despre Gradina din Parc

Gradina din Parc face parte din complexul modern "Magic Place PARC" ce detine in prezent un strand (Magic Summer Waves), un centru de evenimente cu 2 sali tip ballroom (Magic Place Parc Events), un bistro cu terasa pe 3 nivele (Magic Bistro) si cel mai mare loc de joaca din Romania (Magic Playground), in imediata apropiere a parcului Moghiros. Situata pe trei nivele de terasa chiar in incinta parcului Moghioros, este cea mai buna alegere pentru toti cei care doresc cateva momente de relaxare sau cauta un loc linistit si racoros pentru reuniuni cu prietenii. Departe de praful si galagia strazii, ferit de aglomeratia si traficul urban, Gradina din Parc reuseste sa te ademeneasca la umbra copacilor parcului Moghioros chiar si in cele mai toride zile ale verii datorita farmecului mobilierului din lemn alb, decorului minimalist si sortimentelor speciale de cafea. Si bineinteles, aici vei putea savura aceeasi limonada pe care o iubesti sau acel cocktail servit cu prietenie cu care te-ai obisnuit. La ultimul nivel al terasei se afla si un cuptor din caramida pentru pizza si un grill care te face sa te astepti ca in orice moment sa inceapa un garden party cu gratar. Muzica din surdina se aude clar pe terasa si se imbina impecabil si armonios cu ciripitul pasarilor...sa nu uitam ca ne aflam in centrul celui mai mare parc din sectorul 6 al capitalei

Galerie foto